Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ABCs of Death 2

ABCs of Death 2

20/11/2015 | Flixfilm

Se ABCs of Death 2 på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: Rodney Ascher, Julian Barratt, Robert Boocheck
Skuespillere: Eric Jacobus, Andy Nyman, Simon Barrett
Spilletid: 125 min
Land: United States, New Zealand, Canada, Israel, Japan, Nigeria
Sprog: English, Japanese, Hebrew, Portuguese, French, Arabic, Filipino, German
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Denne skrækantologi indeholder historier om en lejemorders mislykkede plan, en dreng hvis bedstefar sover under hans seng, og en jury sammensat af zombier.

ABCs of Death 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se ABCs of Death 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ABCs of Death 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ABCs of Death 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ABCs of Death 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ABCs of Death 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar