Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abdo Mota

Abdo Mota

19/04/2019 | Flixfilm

Se Abdo Mota på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da hans forældre dør på mystisk vis, bliver en ung mand viklet ind i en dyster verden med narko og kriminalitet.


Se Abdo Mota på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbdo Mota havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Abdo Mota ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Abdo Mota herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Abdo Mota er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abdo Mota stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar