Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abducted in Plain Sight

Abducted in Plain Sight

15/01/2019 | Flixfilm

Se Abducted in Plain Sight på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Skye Borgman
Skuespillere: Jan Broberg, Bob Broberg, Mary Ann Broberg
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne true crime-dokumentar bliver en familie offer for en manipulerende nabo, som bortfører deres voksne datter – to gange.

Abducted in Plain Sight havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Abducted in Plain Sight på YouTube.Se Abducted in Plain Sight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Abducted in Plain Sight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abducted in Plain Sight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abducted in Plain Sight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abducted in Plain Sight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar