Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abduction

Abduction

05/12/2015 | Flixfilm

Se Abduction på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Jake Andolina, Oriah Acima Andrews, Ken Arnold, Maria Bello
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da en teenager ser sit eget barndomsbillede på en side over forsvundne personer, begynder han at stille spørgsmålstegn ved hele den tilværelse, han kender.


Se Abduction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbduction havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Abduction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Abduction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Abduction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abduction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar