Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abduction

Abduction

05/12/2015 | Flixfilm

Abduction på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: John Singleton
Skuespillere: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da en teenager ser sit eget barndomsbillede på en side over forsvundne personer, begynder han at stille spørgsmålstegn ved hele den tilværelse, han kender.

Abduction havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Abduction på YouTube.Se Abduction på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Abduction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abduction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abduction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abduction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar