Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abla Fahita: Drama Queen

Abla Fahita: Drama Queen

15/03/2021 | Flixfilm

Se Abla Fahita: Drama Queen på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Caro, Abla Fahita, Mena Adel, Rehab Hussain
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic, Turkish, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Abla Fahita, der er under falsk anklage, skilles fra sine børn, men den selvoptagede diva giver ikke op i bestræbelserne efter oprejsning og genforening med familien.

Abla Fahita: Drama Queen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Abla Fahita: Drama Queen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Abla Fahita: Drama Queen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abla Fahita: Drama Queen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abla Fahita: Drama Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abla Fahita: Drama Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar