Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abominable

Abominable

09/06/2021 | Flixfilm

Se Abominable på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Jill Culton, Todd Wilderman
Skuespillere: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor
Spilletid: 97 min
Land: United States, China, Japan
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Med en jæger i hælene hjælper en forældreløs pige og hendes tossede makkere en undsluppet yeti tværs over Kina for at levere den tilbage til dens hjem i Himalaya.

Abominable (Den lille afskyelige snemand) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Abominable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Abominable (Den lille afskyelige snemand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abominable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abominable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abominable (Den lille afskyelige snemand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar