Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Abonnementsprisen på Netflix stiger

Abonnementsprisen på Netflix stiger

13/08/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop udsendt en mail til deres danske medlemmer hvor det oplyses at prisen på deres abonnement stiger.

Fra den 13. september 2017 vil alle nuværende Netflix-medlemmer, som kan se HD og 4K, skulle betale 10 kr. ekstra hver måned for at have adgang til streamingtjenesten. Medlemmer, der i dag betaler 79 kr for deres basis-abonnement, hvor man ikke kan se film og serier i HD og kun på én skærm, vil ikke blive berørt af prisstigningen.

De nye abonnementspriser kommer således til at se sådanne ud fra midten af september;

Basis (SD) : 79 kr./md.
HD: 99 kr./md.
Ultra HD: 129 kr./md.

Netflix skriver, at årsagen til prisstigningen er således streamingtjenesten kan blive ved med at lave, producere og tilføje nye film og serier til tjenesten. De fremhæver desuden nye funktioner som download og dermed muligheden for at se Netflix uden internetforbindelse.

LÆS OGSÅ:   Netflix svinger kniven: 'Shadow and Bone' og fire andre serier droppes

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er to år siden Netflix sidst hævede priserne i Danmark. Her steg HD-abonnementet fra 79 kr. om måneden til 89 kr. Nuværende Netflix-medlemmer beholdte dog deres månedlige pris på 79 kr. mnd. i ét år frem, så prisstigningen ramte reelt først medlemmerne sidste år.

Denne gang rammer prisstigningen dog nuværende medlemmer med det samme. Nye og nuværende Netflix-abonnenter skal dermed betale den nye og 10 kroner højere pris allerede fra den 13. september.
3 kommentarer til Abonnementsprisen på Netflix stiger

 1. John - kl. 11:33, 13-08-2017:

  Opslaget her giver ingen mening. Nyere abbonenter betaler 89,- nu. Bliver vi sat ned til 79,-?

 2. Flixfilm - kl. 11:46, 13-08-2017:

  Hej John,

  Forstår godt forvirringen. Nye medlemmer bliver oftest præsenteret for abonnementet til 89kr. måned, som giver HD og 2 skærme, men Netflix har også et (basis) abonnement som IKKE har HD og kun 1 skærm til 79 kr måneden.

  Så hvis du i dag betaler 89 kr måneden kommer du fremover til at betale 99 kr. Du kan dermed vælge at “downgrade” til 79 kr om måneden, men så har du ikke HD.

 3. Kent Barkoz - kl. 13:45, 13-08-2017:

  Så skal der da også komme nogle rigtige gode film eller serier for det der er kommet i de sidste par mdr har da gjort at jeg har overvejet kraftig at skifte til HBO og nu en prisstigning oven i gør det faktisk nemmere at overveje men jeg giver det en chance et par mdr

Skriv kommentar