Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About a Boy

About a Boy

29/08/2018 | Flixfilm

Se About a Boy på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Chris Weitz, Paul Weitz
Skuespillere: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Sharon Small, Madison Cook
Spilletid: 101 min
Land: UK, USA, France, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Will er smart-i-en-fart og uansvarlig. Han opfinder en fantasisøn, så han kan deltage i møder for enlige forældre, i håb om at kunne score nogle damer.

About a Boy havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se About a Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om About a Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About a Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About a Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About a Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar