Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About a Boy

About a Boy

29/08/2018 | Flixfilm

About a Boy på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Chris Weitz, Paul Weitz
Skuespillere: Hugh Grant, Nicholas Hoult, Toni Collette
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom, United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Will er smart-i-en-fart og uansvarlig. Han opfinder en fantasisøn, så han kan deltage i møder for enlige forældre, i håb om at kunne score nogle damer.Se About a Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

About a Boy havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til About a Boy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om About a Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About a Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About a Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About a Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar