Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Face: The Supermodels, Then and Now

About Face: The Supermodels, Then and Now

01/08/2014 | Flixfilm

Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fotografen Timothy Greenfield-Sanders interviewer mange af de oprindelige supermodeller i denne fængslende udforskning af skønhed og aldring.

About Face: The Supermodels, Then and Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om About Face: The Supermodels, Then and Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Face: The Supermodels, Then and Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About Face: The Supermodels, Then and Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About Face: The Supermodels, Then and Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar