Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Face: The Supermodels, Then and Now

About Face: The Supermodels, Then and Now

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fotografen Timothy Greenfield-Sanders interviewer mange af de oprindelige supermodeller i denne fængslende udforskning af skønhed og aldring.


Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


About Face: The Supermodels, Then and Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om About Face: The Supermodels, Then and Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til About Face: The Supermodels, Then and Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til About Face: The Supermodels, Then and Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Face: The Supermodels, Then and Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar