Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Face: The Supermodels, Then and Now

About Face: The Supermodels, Then and Now

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fotografen Timothy Greenfield-Sanders interviewer mange af de oprindelige supermodeller i denne fængslende udforskning af skønhed og aldring.


Se About Face: The Supermodels, Then and Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


About Face: The Supermodels, Then and Now havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om About Face: The Supermodels, Then and Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til About Face: The Supermodels, Then and Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til About Face: The Supermodels, Then and Now er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Face: The Supermodels, Then and Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar