Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Last Night

About Last Night

17/09/2018 | Ingen kommentarer

Se About Last Night på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Steve Pink
Skuespillere: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall, Joy Bryant
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Efter at et pars flirt hurtigt flytter fra baren til soveværelset, tester de, om deres fysiske kemi er nok til at bære et egentligt forhold.


Se About Last Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


About Last Night havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om About Last Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til About Last Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til About Last Night er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Last Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar