Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Last Night

About Last Night

01/08/2020 | Flixfilm

Se About Last Night på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Steve Pink
Skuespillere: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at et pars flirt hurtigt flytter fra baren til soveværelset, tester de, om deres fysiske kemi er nok til at bære et egentligt forhold.

About Last Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til About Last Night på YouTube.Se About Last Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om About Last Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Last Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About Last Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About Last Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar