Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Last Night

About Last Night

01/08/2020 | Flixfilm

About Last Night på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Steve Pink
Skuespillere: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter at et pars flirt hurtigt flytter fra baren til soveværelset, tester de, om deres fysiske kemi er nok til at bære et egentligt forhold.Se About Last Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

About Last Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til About Last Night på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om About Last Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Last Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About Last Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About Last Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar