Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Time

About Time

23/10/2020 | Flixfilm

Se About Time på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Richard Curtis
Skuespillere: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Lydia Wilson
Spilletid: 123 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da Tim finder ud af, at mændene i hans familie kan rejse i tid og ændre deres egne liv, bestemmer han sig for at tage tilbage i tiden og score sin drømmekvinde.

About Time havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se About Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om About Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar