Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » About Time

About Time

23/10/2020 | Flixfilm

About Time på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Richard Curtis
Skuespillere: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da Tim finder ud af, at mændene i hans familie kan rejse i tid og ændre deres egne liv, bestemmer han sig for at tage tilbage i tiden og score sin drømmekvinde.

About Time havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til About Time på YouTube.Se About Time på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om About Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at About Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame About Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til About Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar