Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Above Suspicion

Above Suspicion

27/05/2014 | Flixfilm

Se Above Suspicion på Netflix

Indspilningsår: 2009–2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kelly Reilly, Ciarán Hinds, Shaun Dingwall, Amanda Lawrence
Spilletid: 46 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den nyuddannede kriminalbetjent Anna Travis påtager sig sin første mordefterforskning i denne serie, der er baseret på Lynda LaPlantes populære romaner.


Se Above Suspicion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbove Suspicion havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Above Suspicion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Above Suspicion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Above Suspicion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Above Suspicion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Above Suspicion

  1. Ken - kl. 17:43, 27-05-2014:

    Den har været der i lang tid.

    Skriv kommentar