Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Above the Law

Above the Law

26/01/2018 | Flixfilm

Se Above the Law på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Steven Seagal, Pam Grier, Henry Silva, Ron Dean
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Assyrian Neo-Aramaic
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En karateudøvende politibetjent sætter sin families liv på spil, da han giver sig i lag med CIA-agenter, der ser gennem fingre med narkosmugling til Nordamerika.

Above the Law havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Above the Law på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Above the Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Above the Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Above the Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Above the Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar