Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Above the Law

Above the Law

26/01/2018 | Flixfilm

Se Above the Law på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Steven Seagal, Pam Grier, Henry Silva, Ron Dean
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Assyrian Neo-Aramaic
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En karateudøvende politibetjent sætter sin families liv på spil, da han giver sig i lag med CIA-agenter, der ser gennem fingre med narkosmugling til Nordamerika.


Se Above the Law på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbove the Law havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Above the Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Above the Law herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Above the Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Above the Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar