Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Above the Law

Above the Law

26/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Above the Law på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Andrew Davis
Skuespillere: Steven Seagal, Pam Grier, Henry Silva, Ron Dean
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Assyrian Neo-Aramaic
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En karateudøvende politibetjent sætter sin families liv på spil, da han giver sig i lag med CIA-agenter, der ser gennem fingre med narkosmugling til Nordamerika.


Se Above the Law på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Above the Law havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Above the Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Above the Law herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Above the Law er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Above the Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar