Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Absolon

15/12/2015 | Flixfilm

Absolon på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Sci-Fi, Action, Thriller
Instruktion: David De Bartolome
Skuespillere: Christopher Lambert, Kelly Brook, Lou Diamond Phillips
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Fremtiden er tvunget i knæ af sygdom, og redningen ligger hos en døende betjent på jagt efter en sandhed, som vil udstille det grådige firma, der kunne løse problemet.

Absolon havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Absolon på YouTube.Se Absolon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Absolon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Absolon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Absolon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Absolon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar