Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Absolon

15/12/2015 | Flixfilm

Se Absolon på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Sci-Fi, Action, Thriller
Instruktør: David De Bartolome
Skuespillere: Christopher Lambert, Lou Diamond Phillips, Kelly Brook, Ron Perlman
Spilletid: 96 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Fremtiden er tvunget i knæ af sygdom, og redningen ligger hos en døende betjent på jagt efter en sandhed, som vil udstille det grådige firma, der kunne løse problemet.


Se Absolon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbsolon havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Absolon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Absolon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Absolon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Absolon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar