Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Absolute Power

Absolute Power

01/05/2017 | Flixfilm

Se Absolute Power på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris, Laura Linney
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Da tyven Luther Whitney bliver vidne til, at USA's præsident er indblandet i en forbrydelse, går forsøget på at dække over den voldsomt over gevind.


Se Absolute Power på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAbsolute Power havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Absolute Power ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Absolute Power herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Absolute Power er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Absolute Power stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar