Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Absolutely Anything

Absolutely Anything

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Absolutely Anything på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Terry Jones
Skuespillere: Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar, Rob Riggle
Spilletid: 85 min
Land: UK
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Rumvæsener giver en skolelærer magten til at gøre absolut alt, men kun hans talende hund synes at have en forestilling om, hvad man skal gøre med den.


Se Absolutely Anything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Absolutely Anything havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Absolutely Anything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Absolutely Anything herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Absolutely Anything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Absolutely Anything stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar