Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abstract: The Art of Design

Abstract: The Art of Design

25/09/2019 | Flixfilm

Se Abstract: The Art of Design på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Platon, Cas Holman, Ian Spalter, Elisabeth Biondi
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Se, hvordan nogle af de mest nyskabende designere arbejder inden for deres respektive områder, og se, hvordan design påvirker hele vores liv.


Se Abstract: The Art of Design på Netflix

Anmeldelse: Abstract: The Art of Design - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Abstract: The Art of Design (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Abstract: The Art of Design (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Abstract: The Art of Design:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Abstract: The Art of Design er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abstract: The Art of Design (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar