Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Abstract: The Art of Design

Abstract: The Art of Design

25/09/2019 | Flixfilm

Abstract: The Art of Design på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Platon, Cas Holman, Ian Spalter
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Se, hvordan nogle af de mest nyskabende designere arbejder inden for deres respektive områder, og se, hvordan design påvirker hele vores liv.Se Abstract: The Art of Design på NetflixAnmeldelse: Abstract: The Art of Design - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Abstract: The Art of Design (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Abstract: The Art of Design på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Abstract: The Art of Design (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abstract: The Art of Design (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abstract: The Art of Design, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abstract: The Art of Design er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar