Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Abyss

17/05/2019 | Flixfilm

Abyss på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Bo-young, Ahn Hyo-Seop, Lee Si-eon
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter mødet med døden i utide ved separate begivenheder opdager Cha Min og Go Se-yeon, at de er vendt tilbage til livet i nye kroppe, de ikke kan genkende.

Abyss (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Abyss på YouTube.Se Abyss på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Abyss (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Abyss (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Abyss, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Abyss er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar