Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Acapulco La Vida Va

Acapulco La Vida Va

03/06/2017 | Flixfilm

Se Acapulco La Vida Va på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alfonso Serrano Maturino
Skuespillere: Patricio Castillo, Alejandro Suárez, Sergio Bustamante, Luz María Jerez
Spilletid: 89 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Tre gamle venner rejser til Acapulco, angiveligt for at en af dem kan finde sin tabte kærlighed, men den sande årsag til turen indeholder nogle overraskelser.


Se Acapulco La Vida Va på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Acapulco La Vida Va havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Acapulco La Vida Va ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Acapulco La Vida Va:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Acapulco La Vida Va er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Acapulco La Vida Va stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar