Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Accepted

16/02/2021 | Flixfilm

Accepted på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktion: Steve Pink
Skuespillere: Justin Long, Jonah Hill, Blake Lively
Spilletid: 33S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Bartleby og hans dovne venner er afvist af otte universiteter og vil nu overbevise forældrene om, at de er blevet optaget på en skole, som de selv har opfundet.

Accepted havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Accepted på YouTube.Se Accepted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Accepted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Accepted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Accepted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Accepted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar