Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Accepted

17/04/2019 | Flixfilm

Se Accepted på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Pink
Skuespillere: Justin Long, Jonah Hill, Adam Herschman, Columbus Short
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Bartleby og hans dovne venner er afvist af otte universiteter og vil nu overbevise forældrene om, at de er blevet optaget på en skole, som de selv har opfundet.


Se Accepted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAccepted havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Accepted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Accepted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Accepted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Accepted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar