Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Accepted

16/02/2021 | Flixfilm

Se Accepted på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Pink
Skuespillere: Justin Long, Jonah Hill, Adam Herschman, Columbus Short
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Bartleby og hans dovne venner er afvist af otte universiteter og vil nu overbevise forældrene om, at de er blevet optaget på en skole, som de selv har opfundet.

Accepted havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Accepted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Accepted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Accepted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Accepted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Accepted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar