Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Accidental Courtesy

01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Matthew Ornstein
Skuespillere: Daryl D. Davis
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.7

Resumé: Denne dokumentar følger den afroamerikanske musiker Daryl Davis, som har gjort det til sin mission at møde racister og prøve at ændre deres holdning.


Se Accidental Courtesy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Accidental Courtesy herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Accidental Courtesy stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar