Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Accidental Courtesy

Accidental Courtesy

01/04/2017 | Flixfilm

Se Accidental Courtesy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Matthew Ornstein
Skuespillere: Daryl D. Davis, Kenneth Nwadike, Michael Wood Jr.
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne dokumentar følger den afroamerikanske musiker Daryl Davis, som har gjort det til sin mission at møde racister og prøve at ændre deres holdning.


Se Accidental Courtesy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAccidental Courtesy (Tilfældig høflighed) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Accidental Courtesy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Accidental Courtesy (Tilfældig høflighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Accidental Courtesy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar