Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Accomplice

Accomplice

27/01/2021 | Flixfilm

Se Accomplice på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Drama
Instruktion: Matthew Avery Berg
Skuespillere: Stefanie Estes, Kamy D. Bruder, Danielle Dallacco
Spilletid: 15 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Rejs kloden rundt med verdens bedste cykelryttere, når de cykler gennem ujævnt terræn og storslåede områder i denne visuelle hyldest til cyklen.

Accomplice havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Accomplice på YouTube.Se Accomplice på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Accomplice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Accomplice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Accomplice, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Accomplice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar