Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ace Ventura: Pet Detective

Ace Ventura: Pet Detective

01/05/2021 | Flixfilm

Ace Ventura: Pet Detective på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy
Instruktion: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ace Ventura, den inkompetente privatdetektiv inden for kæledyr, bliver sat på sagen, da nogle kidnappere bortfører Snowflake, maskotten for Miami Dolphins.

Ace Ventura: Pet Detective havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ace Ventura: Pet Detective på YouTube.Se Ace Ventura: Pet Detective på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ace Ventura: Pet Detective ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ace Ventura: Pet Detective stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ace Ventura: Pet Detective, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ace Ventura: Pet Detective er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Ace Ventura: Pet Detective

  1. Bent Marxen - kl. 12:13, 06-01-2022:

    Best.
    Movie.
    Ever.

    *DROPS MIC*

Skriv kommentar