Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ace Ventura: Pet Detective

Ace Ventura: Pet Detective

05/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Ace Ventura: Pet Detective på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young, Tone Loc
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Ace Ventura, den inkompetente privatdetektiv inden for kæledyr, bliver sat på sagen, da nogle kidnappere bortfører Snowflake, maskotten for Miami Dolphins.


Se Ace Ventura: Pet Detective på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ace Ventura: Pet Detective havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ace Ventura: Pet Detective ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ace Ventura: Pet Detective herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ace Ventura: Pet Detective er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ace Ventura: Pet Detective stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar