Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ace Ventura: When Nature Calls

Ace Ventura: When Nature Calls

05/07/2019 | Flixfilm

Ace Ventura: When Nature Calls på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Steve Oedekerk
Skuespillere: Jim Carrey, Ian McNeice, Simon Callow
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ace rejser til Afrikas jungle for at få fat i en sjælden hvid flagermus. Hvis hans indsats slår fejl, bliver der helt sikkert krig med den voldelige Wachootoo-stamme.Se Ace Ventura: When Nature Calls på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ace Ventura: When Nature Calls havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ace Ventura: When Nature Calls på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ace Ventura: When Nature Calls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ace Ventura: When Nature Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ace Ventura: When Nature Calls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ace Ventura: When Nature Calls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar