Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ace Ventura: When Nature Calls

Ace Ventura: When Nature Calls

05/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Ace Ventura: When Nature Calls på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Steve Oedekerk
Skuespillere: Jim Carrey, Ian McNeice, Simon Callow, Maynard Eziashi
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Ace rejser til Afrikas jungle for at få fat i en sjælden hvid flagermus. Hvis hans indsats slår fejl, bliver der helt sikkert krig med den voldelige Wachootoo-stamme.


Se Ace Ventura: When Nature Calls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ace Ventura: When Nature Calls havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ace Ventura: When Nature Calls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ace Ventura: When Nature Calls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ace Ventura: When Nature Calls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ace Ventura: When Nature Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar