Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Acrimony

23/03/2019 | Flixfilm

Se Acrimony på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Brandon E. Brooks
Skuespillere: Suzi Lorraine, Adam C. Edwards, Michael J. Panichelli Jr., Brandon E. Brooks
Spilletid: 1 h 25 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Melinda fyldes af hævngerrig vrede, da hun opdager, at den mand, hun støttede – økonomisk og trofast – har bedraget hende i årevis.


Se Acrimony på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAcrimony havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Acrimony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Acrimony herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Acrimony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Acrimony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar