Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Acrimony

23/03/2019 | Flixfilm

Acrimony på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Romance
Instruktion: Tyler Perry
Skuespillere: Taraji P. Henson, Lyriq Bent, Crystle Stewart
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Melinda fyldes af hævngerrig vrede, da hun opdager, at den mand, hun støttede – økonomisk og trofast – har bedraget hende i årevis.

Acrimony havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Acrimony på YouTube.Se Acrimony på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Acrimony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Acrimony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Acrimony, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Acrimony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar