Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Across Grace Alley

Across Grace Alley

01/12/2016 | Flixfilm

Se Across Grace Alley på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Drama, Music
Instruktør: Ralph Macchio
Skuespillere: Ben Hyland, Karina Smirnoff, Marsha Mason, Colin Branca
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En dreng, der er ulykkelig over sine forældres skilsmisse, bliver betaget af sin bedstemors nabo, en fortryllende danserinde, som han iagttager gennem et vindue.


Se Across Grace Alley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAcross Grace Alley havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Across Grace Alley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Across Grace Alley herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Across Grace Alley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Across Grace Alley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar