Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Across Grace Alley

Across Grace Alley

01/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Across Grace Alley på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Short, Drama, Music
Instruktør: Ralph Macchio
Skuespillere: Ben Hyland, Karina Smirnoff, Marsha Mason, Colin Branca
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En dreng, der er ulykkelig over sine forældres skilsmisse, bliver betaget af sin bedstemors nabo, en fortryllende danserinde, som han iagttager gennem et vindue.


Se Across Grace Alley på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Across Grace Alley havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Across Grace Alley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Across Grace Alley herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Across Grace Alley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Across Grace Alley stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar