Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Across the Universe

Across the Universe

05/07/2017 | Flixfilm

Se Across the Universe på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Fantasy, History, Music, Musical, Romance
Instruktør: Julie Taymor
Skuespillere: Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson, Dana Fuchs
Spilletid: 133 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En amerikansk pige og en engelsk fyr bliver forelskede midt i 1960'ernes sociale og politiske ustabilitet i denne musical, der er baseret på Beatles-sange.


Se Across the Universe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Across the Universe havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Across the Universe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Across the Universe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Across the Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Across the Universe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar