Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Act of Valor

Act of Valor

06/06/2016 | Flixfilm

Se Act of Valor på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller, War
Instruktør: Mike McCoy, Scott Waugh
Skuespillere: Rorke Denver, Dave, Sonny, Weimy
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne actionthriller får et hold elitesoldater til opgave at redde en bortført CIA-agent fra en dødsensfarlig terrorcelle.


Se Act of Valor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAct of Valor havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Act of Valor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Act of Valor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Act of Valor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Act of Valor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar