Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Act of Valor

Act of Valor

01/11/2020 | Flixfilm

Act of Valor på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Mike McCoy, Scott Waugh
Skuespillere: Alex Veadov, Roselyn Sanchez, Nestor Serrano
Spilletid: 33S min
Land: United States
Sprog: Filipino, English, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne actionthriller får et hold elitesoldater til opgave at redde en bortført CIA-agent fra en dødsensfarlig terrorcelle.

Act of Valor havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Act of Valor på YouTube.Se Act of Valor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Act of Valor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Act of Valor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Act of Valor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Act of Valor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar