Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Action, drama og komedie; Se klip fra tre kommende Netflix-film

Action, drama og komedie; Se klip fra tre kommende Netflix-film

21/01/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har ikke kun originale serier på hjernen, men også film. Derfor kan Netflix i løbet af 2017 præsenterer en lang række eksklusive film med store stjerne som Brad Pitt, Will Smith og Adam Sandler.

Også film fra anerkendte instruktører som Angelina Jolie (Unbroken), Spike Lee (Malcolm X), David Ayer (Suicide Squad) og Duncan Jones (Warcraft: The Beginning) får eksklusiv premiere på Netflix i 2017.

De kommende måneder kommer er det dog de tre film; Girlfriend’s Day, I Don’t Feel at Home in This World Anymore og Deidra & Laney Rob a Train med bl.a. Elijah Wood og Bob Odenkirk, der står for skud og i denne artikel kan du læse mere om filmene, samt se de tilhørende trailers og premieredatoer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Girlfriend’s Day

Premiere 14. februar.

I filmen Girlfriend’s Day ser vi Bob Odenkirk (Better Call Saul, Breaking Bad) i rollen som den fantasiløse Ray Wentworth, der tidligere har været en succesfuld Hallmark-kortforfatter, som kunne kreere de mest perfekte Mors Dag-kort. I sin søgen på at genoplive sit gamle og positive livssyn for igen at kunne lave perfekte postkort, bliver han dog viklet ind i et net af mord og bedragerier.

Girlfriend’s Day er instrueret af Michael Paul Stephenson (The American Scream) og har også Amber Tamblyn, Natasha Lyonne, Ed Begley Jr., Stacy Keach og Rich Sommer på rollelisten.

Trailer til Girlfriend’s Day;

I Don’t Feel at Home in This World Anymore

Premiere 24. februar.

En anden film som Netflix netop har offentliggjort traileren til er actiondramaet I Don’t Feel at Home in This World Anymore med Elijah Wood og Melanie Lynskey i hovedrollerne,

LÆS OGSÅ   Netflix klar med ny angstfremkaldende serie; 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'

Historien følger sundhedshjælperen Ruth (Lynskey), som gennemgår en eksistentiel krise af fortvivelse, men da der bliver brudt ind i hendes hjem beslutter hun sig for at følge efter tyvene. Hun får følgeskab af hendes utiltalende nabo og martial-arts-entusiast Tony (Wood), mens de kommer faretruende tæt på de kriminelle.

Filmen er skrevet og instrueret af Macon Blair (Blue Ruin, Green Room) og Elijah Wood og Melanie Lynskey får følgeskab foran kameraet af David Yow, Jane Levy, Devon Graye, Christine Woods, Robert Longstreet, Lee Eddy og Gary Anthony Williams

Trailer til I Don’t Feel at Home in This World Anymore;

Deidra & Laney Rob a Train

Premiere 17. marts.

I Sydney Freelands; Deidra & Laney Rob a Train, er to søstre teenagere på kant med loven da de tager på plyndretogt for at kunne for hverdagen til at hænge sammen efter deres mor er blevet smidt i fængsel. Det planlagte togrøveri går dog ikke helt som planlagt, da en jernbane-detektiv begynder at snuse rundt.

Deidra & Laney Rob a Train har Ashleigh Murray, Rachel Crow, Tim Blake Nelson, Danielle Nicolet m.fl. på rollelisten og filmen har verdenspremiere på dette års undance Film Festival før den rammer Netflix i marts.

Trailer til Deidra & Laney Rob a Train;    Skriv kommentar