Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Action-hit får muligvis en efterfølger

Action-hit får muligvis en efterfølger

06/05/2020 | Flixfilm

Extraction får en efterfølgerDet ser ud til at Netflix-hittet ‘Extraction‘ med Chris Hemsworth får en efterfølger.

Manuskriptforfatter Joe Russo er nemlig gået i gang med, at skrive oplægget til endnu en hæsblæsende actionfilm.

Det skriver det amerikanske filmmedie Deadline.

Selvom de første indledende spadestik til efterfølgeren er taget, så er det ikke sikkert at ‘Extraction 2’ kommer på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmmediet skriver, at streamingtjenesten Netflix ikke er forpligtet til at sende filmen i produktionen før de har set manuskriptet.

Sam Hargrave, der instruerede ‘Extraction, skulle dog være klar på endnu en omgang bag kameraet, mens Chris Hemsworth også atter er parat til at trække i tøjet som lejesoldaten Tyler Rake.

Man må formode, at Netflix håber at Joe Russo (‘Avengers: Infinity War’, ‘Avengers: Endgame’) får skabt et mesterligt manuskript, da ‘Extraction’, som havde premiere den 24. april, er blevet et massivt hit for streamingtjenesten.

Mere end 90 millioner husstande vil have set actionfilmen inden der er gået fire uger, forventer Netflix. Det vil gøre ‘Extration’ til den største filmsucces for streamingtjenesten nogensinde.

LÆS OGSÅ   Netflix vil igen lave film og serier i Danmark

Tyler Rake er en frygtløs black-market lejesoldat, der i ‘Extration’ intet har at tabe, da hans færdigheder bliver efterspurgt til at redde den bortførte søn af en fængslet international krigsherre.

Men i den skumle underverden af ​​våben- og narkotikahandlere nærmer en allerede dødbringende mission sig det umulige og ændrer Rakes og drengens liv for altid.

Flixfilms anmelder Søren Meinertz kvitterede med 4 stjerner til filmen og skrev blandt andet;

– “Chris Hemsworth bander og skyder sig vej ud af sit image som Thor i denne ret underholdende og velspillede, men også ret konventionelle, actionfilm, der fungerer upåklageligt som uforpligtende fredagshygge.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Extraction’.

Se ‘Extraction‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar