Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Jackson

Action Jackson

14/05/2018 | Flixfilm

Se Action Jackson på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Craig R. Baxley
Skuespillere: Carl Weathers, Craig T. Nelson, Vanity, Sharon Stone
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Den hårdtslående Detroit-betjent Jericho Jackson har et opgør med en korrupt bilforhandler, der prøver at hænge ham op på et mord.


Se Action Jackson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAction Jackson havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Action Jackson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Action Jackson herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Action Jackson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Jackson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar