Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Pack

Action Pack

06/06/2022 | Flixfilm

Action Pack på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sydney Thomas, Giancarlo Sabogal, Nevin Kar
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: De heltemodige børn fra Action-akademiet bruger medfølelse, intelligens og superkræfter til at bekæmpe de onde – og kalde det gode frem i dem!

Action Pack (Actionvennerne) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Action Pack på YouTube.Se Action Pack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Action Pack (Actionvennerne) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Pack (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Action Pack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Action Pack (Actionvennerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar