Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Point

Action Point

13/08/2019 | Flixfilm

Action Point på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Tim Kirkby
Skuespillere: Johnny Knoxville, Eleanor Worthington-Cox, Chris Pontius
Spilletid: 85 min
Land: United States, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.

Action Point havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Action Point på YouTube.Se Action Point på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Action Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Action Point, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Action Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar