Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Point

Action Point

13/08/2019 | Flixfilm

Se Action Point på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Tim Kirkby
Skuespillere: Johnny Knoxville, Eleanor Worthington-Cox, Chris Pontius, Dan Bakkedahl
Spilletid: 85 min
Land: USA, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.


Se Action Point på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Action Point havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Action Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Action Point:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Action Point er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar