Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Replayy

Action Replayy

15/05/2020 | Flixfilm

Action Replayy på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Vipul Amrutlal Shah
Skuespillere: Akshay Kumar, Aishwarya Rai Bachchan, Aditya Roy Kapoor
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En ung mand er træt af at høre på sine forældres konstante skænderier og rejser tilbage i tiden, til dengang de mødtes, med planer om at sikre deres ægteskabelige lykke.

Action Replayy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Action Replayy på YouTube.Se Action Replayy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Action Replayy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Replayy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Action Replayy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Action Replayy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar