Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Action Replayy

Action Replayy

15/05/2020 | Flixfilm

Se Action Replayy på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Vipul Amrutlal Shah
Skuespillere: Akshay Kumar, Aishwarya Rai Bachchan, Aditya Roy Kapoor, Om Puri
Spilletid: 129 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: En ung mand er træt af at høre på sine forældres konstante skænderier og rejser tilbage i tiden, til dengang de mødtes, med planer om at sikre deres ægteskabelige lykke.


Se Action Replayy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Action Replayy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Action Replayy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Action Replayy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Action Replayy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Action Replayy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar