Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Action-serie og romantisk dramaserie får flere afsnit

Action-serie og romantisk dramaserie får flere afsnit

25/07/2020 | Flixfilm

Action serie og romantisk dramaserie får flere afsnitNetflix har netop annonceret, at action-adventure-serien ‘Outer Banks’ og den romantiske dramaserie ‘Sweet Magnolias’ vender tilbage med flere afsnit.

‘Outer Banks’ havde premiere på Netflix i april, mens ‘Sweet Magnolias’ landede på streamingtjenesten i maj.

Begge serier har nydt godt af at mange mennesker har opholdt sig hjemme hvilket har givet perfekte betingelser for at opnå høje seertal og fange et stort publikum.

‘Outer Banks’ beskrives som værende ‘Friday Night Lights’ møder ‘Dawson’s Creek’ møder ‘Ozark’, og følger teenageren John B, som får sine tre bedste venner til at hjælpe med at finde en gammel skat der befinder sig på en ø med både rige og fattige og som har forbindelse til hans fars forsvinden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den romantiske dramaserie ‘Sweet Magnolias’, som er baseret på romanerne af samme navn af Sherryl Woods, handler om Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet og støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.

LÆS OGSÅ   Netflix er klar til jul med 22 magiske nyheder

Der er ingen oplysninger om hvornår de nye afsnit kommer, men det formodes, at produktionen først skal til at opstarte og med de indgangværende corona situation kan serierne sagtens blive forsinket. Det bliver dog formentlig først i slutningen af 2021, at de nye afsnit lander på streamingtjenesten.

Se ‘Outer Banks‘ og ‘Sweet Magnolias‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar