Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Acts of Vengeance

Acts of Vengeance

01/05/2019 | Flixfilm

Se Acts of Vengeance på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Isaac Florentine
Skuespillere: Antonio Banderas, Karl Urban, Paz Vega, Cristina Serafini
Spilletid: 87 min
Land: Bulgaria, USA, Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En tidligere ekstrovert advokat, som er knust over mordet på sin kone og sit barn, afsiger et tavshedsløfte og planlægger sin hævn.

Acts of Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Acts of Vengeance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Acts of Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Acts of Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Acts of Vengeance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Acts of Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar