Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ad Astra

03/06/2022 | Flixfilm

Ad Astra på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktion: James Gray
Skuespillere: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga
Spilletid: 123 min
Land: United States, China, Brazil
Sprog: English, Norwegian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En astronauts tur til Mars tager en drejning og udvikler sig til en vanskelig mission om at nå sin forsvundne far og en søgen efter svar i rummet — og inde i sig selv.

Ad Astra havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ad Astra på YouTube.Se Ad Astra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ad Astra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ad Astra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ad Astra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ad Astra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar