Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ad Vitam

01/11/2019 | Flixfilm

Ad Vitam på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yvan Attal, Garance Marillier, Niels Schneider
Spilletid: 60 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I en fremtid, hvor regenereringsteknologien lader mennesket leve evigt, efterforsker en politimand og en ung, psykisk syg kvinde en række mærkelige selvmord blandt unge.

Ad Vitam (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ad Vitam på YouTube.Se Ad Vitam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ad Vitam (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ad Vitam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ad Vitam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ad Vitam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar