Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ad Vitam

01/11/2019 | Flixfilm

Se Ad Vitam på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yvan Attal, Garance Marillier, Niels Schneider, Victor Assié
Spilletid: 60 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I en fremtid, hvor regenereringsteknologien lader mennesket leve evigt, efterforsker en politimand og en ung, psykisk syg kvinde en række mærkelige selvmord blandt unge.Se Ad Vitam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ad Vitam (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ad Vitam (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ad Vitam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ad Vitam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ad Vitam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar