Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ad Vitam

01/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Ad Vitam på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yvan Attal, Garance Marillier, Niels Schneider, Victor Assié
Spilletid: 60 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I en fremtid, hvor regenereringsteknologien lader mennesket leve evigt, efterforsker en politimand og en ung, psykisk syg kvinde en række mærkelige selvmord blandt unge.


Se Ad Vitam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ad Vitam (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ad Vitam (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ad Vitam herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ad Vitam er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ad Vitam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar