Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ada Twist, Scientist

Ada Twist, Scientist

12/09/2022 | Flixfilm

Ada Twist, Scientist på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicholas Crovetti, Amanda Christine, Candace Kozak
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den lille forsker Vera Vaks og hendes to bedste venner stiller store spørgsmål – og samarbejder om at opdage sandheden om alting.

Ada Twist, Scientist (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ada Twist, Scientist på YouTube.Se Ada Twist, Scientist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ada Twist, Scientist (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ada Twist, Scientist (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ada Twist, Scientist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ada Twist, Scientist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar