Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam by Eve: A live in Animation

Adam by Eve: A live in Animation

15/03/2022 | Flixfilm

Adam by Eve: A live in Animation på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hanon, Ano, Eve
Spilletid: 58 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Anime, live action og musik af den banebrydende kunstner Eve væves sammen i denne drømmelignende lydoplevelse inspireret af historien om Adam og Eva.

Adam by Eve: A live in Animation havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adam by Eve: A live in Animation på YouTube.Se Adam by Eve: A live in Animation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Adam by Eve: A live in Animation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam by Eve: A live in Animation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adam by Eve: A live in Animation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adam by Eve: A live in Animation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar