Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Devine: Best Time of Our Lives

Adam Devine: Best Time of Our Lives

19/06/2019 | Flixfilm

Se Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Adam Devine
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.


Se Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAdam Devine: Best Time of Our Lives havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam Devine: Best Time of Our Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam Devine: Best Time of Our Lives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam Devine: Best Time of Our Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Devine: Best Time of Our Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar