Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Devine: Best Time of Our Lives

Adam Devine: Best Time of Our Lives

19/06/2019 | Flixfilm

Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Jay Karas
Skuespillere: Adam Devine
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.

Adam Devine: Best Time of Our Lives havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adam Devine: Best Time of Our Lives på YouTube.Se Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Adam Devine: Best Time of Our Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Devine: Best Time of Our Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adam Devine: Best Time of Our Lives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adam Devine: Best Time of Our Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar