Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Devine: Best Time of Our Lives

Adam Devine: Best Time of Our Lives

19/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Adam Devine
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Den vilde komiker Adam Devine taler om teenage-akavethed, møder med kendisser, sin prøve til Pitch Perfect og meget mere i denne standup-special fra hans hjemby Omaha.


Se Adam Devine: Best Time of Our Lives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adam Devine: Best Time of Our Lives havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam Devine: Best Time of Our Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam Devine: Best Time of Our Lives herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam Devine: Best Time of Our Lives er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Devine: Best Time of Our Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar