Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Adam & Eva

Adam & Eva

15/07/2023 | Flixfilm

Adam & Eva på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Animation, Short
Instruktion: Andrea Stoops
Skuespillere: Flash Rose
Spilletid: 4 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Hverdagens trummerum og forskellige drømme for fremtiden har kvalt et ægtepars forhold. Men deres følelser for hinanden forsvinder ikke, bare fordi de bliver skilt.Se Adam & Eva på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Adam & Eva havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adam & Eva på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Adam & Eva ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam & Eva stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adam & Eva, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adam & Eva er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar