Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam og Noah: Hva’ sker der dansker

Adam og Noah: Hva’ sker der dansker

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Adam og Noah: Hva’ sker der dansker på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: På en afslappet måde giver komikerne Adam og Noah den danske kultur deres hårde kærlighed og fortæller om kulturelle forskelle og racisme – herunder deres egne.


Se Adam og Noah: Hva’ sker der dansker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adam og Noah: Hva’ sker der dansker havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam og Noah: Hva’ sker der dansker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam og Noah: Hva’ sker der dansker herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam og Noah: Hva’ sker der dansker er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam og Noah: Hva’ sker der dansker stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar