Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam og Noah: Hva’ sker der dansker

Adam og Noah: Hva’ sker der dansker

01/02/2018 | Flixfilm

Se Adam og Noah: Hva’ sker der dansker på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På en afslappet måde giver komikerne Adam og Noah den danske kultur deres hårde kærlighed og fortæller om kulturelle forskelle og racisme – herunder deres egne.Se Adam og Noah: Hva’ sker der dansker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adam og Noah: Hva’ sker der dansker havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam og Noah: Hva’ sker der dansker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adam og Noah: Hva’ sker der dansker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam og Noah: Hva’ sker der dansker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar