Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Price laver ny nordisk Netflix-serie; ‘Ragnarok’

Adam Price laver ny nordisk Netflix-serie; ‘Ragnarok’

07/11/2018 | Flixfilm

TV-kokken og manuskriptforfatteren Adam Price, som udover at stå bag gryderne også har skrevet de danske serier ‘Borgen’ og ‘Herrens Veje, er blevet hyret af streamingtjenesten Netflix til at forfatte en ny nordisk stor-serie; ‘Ragnarok’.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

‘Ragnarok’, der bliver på 6 episoder og på det norske modersmål, beskrives som værende et coming-of-age-drama, som tager sit afsæt i og bidrager med en ny og forhåbentlig overraskende vinkel i fremstillingen af den nordiske mytologi.

Om ‘Ragnarok’ udtaler Adam Price;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en stor fornøjelse at være med til at skabe en ny norsk Netflix-serie. Vi tror på, at Norden har sin egen stemme, når det kommer til historiefortælling, og det vil vi gerne være med til at vise med denne stort anlagte serie, som bliver skrevet af et nordisk forfatterhold bestående af forfattere fra Norge, Sverige og Danmark”.

LÆS OGSÅ   'Intet nyt fra Vestfronten' nomineret til Oscar for bedste film

“Serien tager sit udgangspunkt i en problemstilling, som ikke kun mennesker i Norden, men over hele verden, i stigende grad bliver tvunget til at forholde sig til; vores klima, som gennem de senere år har været under voldsom forandring (…) og nogen vil måske påstå, at vi er på vej mod et nyt Ragnarok. Medmindre nogen når at gribe ind…”.

Adam Price er hovedforfatter og executive producer på ‘Ragnarok’. Han får selskab af den norske co-executive producer og forfatter Simen Alsvik (‘Lilyhammer’, ‘Neste Sommer’), executive producer Meta Louise Foldager Sørensen (‘Antichrist’, ‘Melancholia’) og producer Stine Meldgaard Madsen (‘Friheden’, ‘Mercur’).

Optagelserne til ‘Ragnarok’ vil finde sted i både Danmark og Norge i 2019, mens serien lander på Netflix i 2020.Skriv kommentar