Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Prices ‘Ragnarok’ får premiere i januar 2020

Adam Prices ‘Ragnarok’ får premiere i januar 2020

14/11/2019 | Flixfilm

Adam price RagnarokStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret hvornår den nye norske serie ‘Ragnarok’, som er skrevet af den danske TV-kok og manuskriptforfatter Adam Price, får premiere.

Det er dog ikke ligetil at finde ud af, da Netflix har skrevet annonceringen med runer, men Flixfilm kan afsløre, at ‘Ragnarok’ kan ses på den danske Netflix fra den 31. januar 2020.

Se billedet med runerne nederst i artiklen.

‘Ragnarok’, der er på 6 episoder og på det norske modersmål, beskrives som værende et coming-of-age-drama, som tager sit afsæt i og bidrager med en ny og forhåbentlig overraskende vinkel i fremstillingen af den nordiske mytologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien følger beboerne i en lille norsk by, der oplever varme vintre og voldsomme regnskyl, og som ser ud til at være på vej mod et nyt ragnarok – medmindre nogen griber ind i tide.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Hustle'

Netflix har på nuværende tidspunkt endnu ikke løftet sløret for en trailer til ‘Ragnarok’.

I serien medvirker Herman Tømmeraas, David Stakston og Theresa Frostad Eggesbø, der bedst kendes for deres medvirken i serien ‘SKAM’, som henholdsvis spillede Christoffer, Magnus og Sonja.

Det er ikke første gang, at Adam Price prøver kræfter som manuskriptforfatter. Han har nemlig også skrevet ‘Borgen’ og ‘Herrens Veje’, der begge blev store successer.

‘Ragnarok’ har premiere på Netflix Danmark den 31. januar.
1 kommentar til Adam Prices ‘Ragnarok’ får premiere i januar 2020

  1. Ditte - kl. 19:44, 14-11-2019:

    Når man både kan lide runer og keder sig:
    RAGNAROK KOMMER TRETEFYRSTE JANUAR TYVETYVE = Ragnarok kommer 31. januar 2020
    🙂

Skriv kommentar