Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler: 100% Fresh

23/10/2018 | Flixfilm

Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktion: Steven Brill, Nicholaus Goossen
Skuespillere: Adam Sandler, Rob Schneider, Dan Bulla
Spilletid: 73 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Fra Heroes til Ice Cream Ladies rammer Adam Sandlers comedy-special dig med nye sange og jokes på en uventet og nyskabende måde.

Adam Sandler: 100% Fresh havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Adam Sandler: 100% Fresh på YouTube.Se Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Adam Sandler: 100% Fresh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Sandler: 100% Fresh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Adam Sandler: 100% Fresh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Adam Sandler: 100% Fresh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar