Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler: 100% Fresh

23/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Steven Brill, Nicholaus Goossen
Skuespillere: Adam Sandler, Rob Schneider, Dan Bulla
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Fra Heroes til Ice Cream Ladies rammer Adam Sandlers comedy-special dig med nye sange og jokes på en uventet og nyskabende måde.


Se Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adam Sandler: 100% Fresh havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam Sandler: 100% Fresh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam Sandler: 100% Fresh herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam Sandler: 100% Fresh er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Sandler: 100% Fresh stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar