Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Adam Sandler: 100% Fresh

Adam Sandler: 100% Fresh

23/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Steven Brill, Nicholaus Goossen
Skuespillere: Adam Sandler, Rob Schneider, Dan Bulla
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Fra Heroes til Ice Cream Ladies rammer Adam Sandlers comedy-special dig med nye sange og jokes på en uventet og nyskabende måde.


Se Adam Sandler: 100% Fresh på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Adam Sandler: 100% Fresh havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Adam Sandler: 100% Fresh ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Adam Sandler: 100% Fresh herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Adam Sandler: 100% Fresh er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Adam Sandler: 100% Fresh stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar