Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler er snart tilbage med flere Netflix-film

Adam Sandler er snart tilbage med flere Netflix-film

02/06/2020 | Flixfilm

Adam Sandler er snart tilbage med flere Netflix filmI begyndelsen af året kunne Netflix afsløre, at de havde forlænget deres eksklusive aftale med Adam Sandler således den amerikanske komiker vil lave i alt 12 film til streamingtjenesten.

På nuværende tidspunkt har Adam Sandler lavet seks titler til Netflix: ‘The Ridiculous 6‘, ‘The Do-Over‘, ‘Sandy Wexler‘, ‘The Week Of‘, ‘Murder Mystery‘ og stand-up-showet ‘100% Fresh.

Men nu er sløret blevet løftet for et par af de kommende film med den populære komiker.

De næste i rækken er ‘Hubie Halloween’, som handler om den eksentriske samfundsfrivillige Hubie (Sandler), der ved et uheld bliver midtpunktet i en drabssag.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Hubie Halloween’ forventes, at få premiere senere på året, og rollelisten byder velkendte navne som Kevin James, Maya Rudolph, Ray Liotta, Steve Buscemi og Rob Schneider.

LÆS OGSÅ:   Femte og sidste sæson af 'The Last Kingdom' kommer endelig på Netflix

Herefter vil der komme en endnu unavngivet animationsfilm med Adam Sandler, mens niende film i rækken bliver ‘Hustle’ fra Jeremiah Zagar (‘We the Animals’).

I ‘Hustle’ spiller Sandler en scout, der finder en håbefuld basketballspiller i udlandet. Hvorefter han bliver bragt til USA for at vise sit værd i mesterskabsligaen NBA.

Der er dermed en masse nyt i vente hvis man er fan af Adam Sandler og hans komediefilm.

Den amerikanske komiker har alle dage været et hit på Netflix og filmene har været så populære, at medlemmer har brugt mere end 2 milliarder timer på at se underholdning med Adam Sandler.Skriv kommentar