Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Adam Sandler er tilbage i ‘Hubie Halloween’

Adam Sandler er tilbage i ‘Hubie Halloween’

10/09/2020 | Flixfilm

Adam Sandler er tilbage i Hubie HalloweenDen 7. oktober sker der noget uhyggeligt!

Her er der nemlig premiere på den seneste komediefilm med den amerikanske komiker Adam Sandler, som hedder ‘Hubie Halloween’.

Se en trailer til ‘Hubie Halloween’ nederst i artiklen.

Gyserkomedien handler om Hubie Dubois (Adam Sandler), der på trods af sin kærlighed til hjembyen Salem i Massachusetts (og dens legendariske halloweenfejring), bliver mobbet af både børn og voksne. Men i år sker der noget uhyggeligt, så det er op til Hubie at redde halloween.

Adam Sandler har denne gang formået at samle en stjerneparade af skuespillere til at medvirke i hans kommende Netflix-film, heriblandt Kevin James (‘King of Queens’), Julie Bowen (‘Modern Family’), Maya Rudolph (‘Bridesmaids’), Ray Liotta (‘Goodfellas’), Noah Schnapp (‘Stanger Things’) og Steve Buscemi (‘Boardwalk Empire’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Komikeren Adam Sandler deler ofte vandene, men dette er skuespillerens seneste film efter den anmelderroste ‘Uncut Gems‘, som kan streames på Netflix, hvor at han blev rost til skyerne for sin præstation og tilmed blev spået Oscar-chancer, som dog ikke blev til noget.

LÆS OGSÅ:   'Skruk' sæson 2 får premieredato

Flixfilm gav endvidere filmen 6 stjerner. Læs anmeldelsen af ‘Uncut Gems’ her.

Det er dog ingen hemmelighed at ‘Uncut Gems’ på nuværende tidspunkt har en bedømmelse på hele 92% på Rotten Tomatoes, og det kan stort set tilskrives Adam Sandlers rolle.

Det er dermed spændende at se hvad der er i vente i ‘Hubie Halloween’ – om den bliver en velkendt og forudsigelig falde-på-halen komedie eller om Adam Sandler overrasker.

‘Hubie Halloween’ har premiere på Netflix Danmark den 7. oktober.
Skriv kommentar