Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler har succes på Netflix

Adam Sandler har succes på Netflix

19/07/2016 | Flixfilm

the do over adam sandler netflixDen amerikanske komiker Adam Sandler har indtil videre haft premiere på to film som en del af sin eksklusiv aftale med Netflix, der betyder at han skal lave i alt fire film til streamingtjenesten og selvom aftalen i begyndelsen var udskældt, så har den tilsyneladende været en succes for begge parter.

I forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet kan Netflix afsløre, at The Do-Over, den seneste eksklusive Netflix-film fra Adam Sandler, der havde premiere i maj 2016, ved premieren var den mest sete film på streamingtjenesten. Dette galt for alle territorier hvor Netflix er tilgængelig. Samtidig er The Do-Over stadig på top 10 over det mest sete indhold i mange lande – inklusiv USA.

Det samme var tilfældet med Adam Sandlers første Netflix-film; The Ridiculous 6, som havde premiere i december 2015. Kort efter premieren udtalte Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix; “I løbet af filmens første 30 dage på Netflix har The Ridiculous 6 været den mest sete film i Netflix historie. Den har også ligget på førstepladsen i alle de lande filmtjenesten er tilgængelig og i mange lande er den stadig nummer 1.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Troll'

Det lader dermed til at aftalen med Adam Sandler har været helt rigtig for Netflix, selvom streamingtjenesten var nødt til at forsvare aftalen da den i sin tid blev indgået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ingen oplysinger om hvilken film der bliver Adam Sandlers tredje til Netflix efter The Do-Over og The Ridiculous 6, men et hurtigt kig på IMDB afslører, at filmstjernen er igang med optagelserne til komediefilmen Yeh Din Ka Kissa hvor også Ben Stiller, Emma Thompson og Dustin Hoffman medvirker. Hvorvidt dette bliver en Netflix eksklusiv film må vi vente og se.

Se The Do-Over og The Ridiculous 6 på Netflix Danmark i dag.Skriv kommentar