Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Adam Sandler hyldes for ny Netflix-film

Adam Sandler hyldes for ny Netflix-film

03/09/2019 | Flixfilm

uncut gems adam sandler netflixDen amerikanske komiker Adam Sandler sættes ofte i forbindelse med letfordøjelige og udskældte komediefilm som man enten hader eller elsker.

Nu er Adam Sandler imidlertid snart tilbage i krimi-komediedramaet ‘Uncut Gems’, instrueret af Josh og Benny Safdie, og denne gang er der nye boller på supppen! Filmen får overdådige anmeldelser og især Adam Sandler skamroses for sin præstationen.

Filmen, som på nuværende tidspunkt har en score på 100% på Rotten Tomatoes, er blevet anmeldt af diverse anerkendte medier som Variety, The Hollywood Reporter, Vanity Fair og Indiewire, og de er alle enige om at ‘Uncut Gems’ er et fortryllende mesterværk med en perfekt blanding af thriller og komik.

Variety kalder Sandlers skuespilpræstation for “hans mest vanvittige præstation nogensinde”, mens The Hollywood Reporter antager, at “mange vil være enige i at dette er Adam Sandlers bedste skuespil siden ‘Punch-Drunk Love’.”

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 18 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Vice er mere kontante og skriver, at ‘Uncut Gems’ vil blive årets bedste film.

‘Uncut Gems’ havde verdenspremiere på Telluride Film Festival forleden, handler om den karismatiske juveler Howard Ratner (Adam Sandler), der altid er på udkig efter at gøre en god handel og tage chancer for at få mest udbytte. Det er dog ikke nemt at balancere det risikofyldte liv med job, familien og modstandere.

Instruktør Josh og Benny Safdie kendes blandt andet for deres tidligere arbejde med det roste krimidrama ‘Good Time’, der har Robert Pattinson i hovedrollen.

‘Uncut Gems’ får premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2019.
Skriv kommentar